Home » , , , » Petua Merawat Kencing Manis

Petua Merawat Kencing Manis

daun belimbing buluh, daun sup, kencing manis, diabetes
Gambar: Belimbing Buluh

Sedikit perkongsian Mengenai Petua merawat kencing manis :


Petua merawat kencing manis ini diperolehi dari seorang pakcik yang baru sembuh dari penyakit kencing manis yg kronik dan kakinya dah hampir dipotong sbb dah memburuk. Dlm masa seminggu dia amalkan minum air rebusan daun belimbing + daun sup. Alhamdulillah lukanya mula mengering dan akhirnya sembuh sepenuhnya dari kencing manis.Cara merawat kencing manis : 


Ambil agak2 segantang daun belimbing buluh dan seikat daun sup ( rm1-2 shj ). Direbus sehingga air menjadi hijau pekat. Air td dibuat 5 botol besar mineral ( 1.5l ) dan diminum sebotol sehari. bila dah abis, buat lagi dgn daun yg baru.. menurut pakcik ini doktor pun hairan bila kakinya yang dah hampir dipotong itu menyembuh dgn cepat. Boleh diamalkan kpd yg ada kencing manis.

Selamat Beramal.

Sumber

p/s anda juga boleh menggunakan produk shaklee, Vivik utk merawat kencing manis kerana hasil daripada testimoni, ramai pesakit berjaya sembuh hasil daripada penggunaan Vivik ini. Wallahualam.


Peringatan! Informasi di blog ini dipetik daripada pelbagai sumber untuk bahan bacaan kepada pembaca kami dan tidak boleh dijadikan sebagai bahan rujukan utama. Pihak kami tidak akan bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah atau kemudaratan hasil daripada bacaan di blog ini Terima kasih..

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...