Home » , , , , , , , , » Iklankan Produk Anda Di Petualama

Iklankan Produk Anda Di Petualama

 
Salam sejahtera kepada anda...
 
Untuk mengiklankan produk, website atau blog anda di sini, anda hanya perlu membuat pembayaran sebanyak RM10 untuk sebulan dan selama tempoh itu produk, website atau blog anda akan dipamerkan di dalam papan iklan bersize pengiklanan 125x125 yang terdapat di blog ini. Hanya 6 ruangan iklan sahaja disediakan. Cepat daftar sebelum terlambat!!!!!
 
Apa yang anda perlu lakukan:
  1. Emailkan link promosi produk/website/blog anda berukuran 125x125 sekiranya ada ke ptualama@gmail.com (Kalau tidak ada, kami akan buatkan kepada anda secara percuma- tetapi yang biasa aje)
  2. Nyatakan tempoh pengiklanan anda.
  3. Lakukan pembayaran (Nombor akaun bank akan diemailkan kepada anda)
  4. Setelah kami menerima bayaran daripada anda, papan iklan 125x125 anda akan terus diaktifkan. (mudahkan)  
  5. Sekiranya papan iklan anda tidak dapat diaktifkan disebabkan oleh masalah yang tidak dapat dielakkan, wang anda akan dipulangkan semula. (money back guarantee) 
InsyaAllah, dari sehari ke sehari jumlah pelawat blog ini akan sentiasa meningkat kerana pelbagai usaha menarik trafik telah dilakukan.

Mudah-mudahan objektif anda akan tercapai dan semoga anda terus berjaya. Terima kasih.
 
Admin,

p/s: Anda juga boleh meletakkan link website atau blog anda pada ruangan 'link berbayar' disini dengan kadar bayaran RM50.00 untuk setahun.
 
 


Peringatan! Informasi di blog ini dipetik daripada pelbagai sumber untuk bahan bacaan kepada pembaca kami dan tidak boleh dijadikan sebagai bahan rujukan utama. Pihak kami tidak akan bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah atau kemudaratan hasil daripada bacaan di blog ini Terima kasih..

3 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...