Home » , , , » Atasi sakit gusi

Atasi sakit gusi
jika anda kerap mengalami sakit gusi, ambil sebiji telur masih mentah lalu di rebus menjadi telur separuh masak. Kalau boleh campurkan dengan sesudu garam sebelum di makan. Masak seperti telur separuh masak. Insya-Allah dengan sekali cuba dapat menghindari sakit gusi.

Peringatan! Informasi di blog ini dipetik daripada pelbagai sumber untuk bahan bacaan kepada pembaca kami dan tidak boleh dijadikan sebagai bahan rujukan utama. Pihak kami tidak akan bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah atau kemudaratan hasil daripada bacaan di blog ini Terima kasih..

2 comments:

  1. salam..
    saya ada mslh ngan gigi.. sblum gigi sakit sbb blubang. saya tampal dh tp gigi yg sbelah plak yg bjangkit sakit.. sy prgi klinik lain doktor 2 mesin n tmpal yg baru kt tmpt sama. kata ada darah beku kt gusi sy n doktor yg sblum 2 tmpal rapat sgt ngan gusi. tp smpi harini gigi sy msih brasa sakit.. bkn yg tampal 2 tp jiran dia.. bila berlaga ngan gigi bawah trasa sakit sgt.. gusi pn bengkak n pipi pn bgkak.. apa mslah sy sbnarnya ni.. tlgla sy xthn sgt sakit..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...