Home » » Main Game Dapat Duit

Main Game Dapat Duit


Buat Duit Dengan Bermain Game - PERCUMA tanpa fee!


Saya baru terjumpa game yang agak menarik untuk main. Gamenya lebih kurang macam real life kita, kita bermula tanpa mempunyai apa-apa dan akan berkembang peringkat demi peringkat sehingga mencapai kedudukan tertinggi.


Kita bemula dengan menjadi seorang hamba dan korang sendiri akan develop diri korang untuk jadi apa selepas itu sama ada ingin jadi presiden, gabenor, perkerja, boss, pemilik kilang, pemilik syarikat dan sebagainya. Game ini memabawa kita kepada kurun ke-17. Game ini tak susah sangat, tapi agak menarik dan sangat unik game nih. Game ini melibatkan Semua negara di satu dunia.


Game ini baru dikenali dan seramai 492 orang Malaysia telah register(setakat ini).. jadi tak ramai lagi yang tahu. So ini peluang untuk kita! Seperti saya, saya register kemudian ditempat kan mengikut negara asal kita iaitu Malaysia. Jadi di dalam game itu, mereka tempatkan saya di Virtual Malaysia iaitu MIRI. Ada yang ditempatkan di KL, GeorgeTown, Kota Bharu dan sebagainya.


Ia register berdasarkan IP kita..Jika korang kat Jepun dan register game ini kat sana, automatik korang akan jadi warganegara Jepun. Currency Malaysia menggunakan MYR Manakala Currency Universal pula ialah EURO dan GOLD Menjadi Governor kepada sesuatu negeri! kita juga boleh menjadi governor kepada virtual malaysia (requirements tidak susah)


Bila kita dah jadi Governor, maka kita boleh tukar tax, bonus dan pelbagai lagi, macam mentadbir negeri! Menambah Pendapatan Dengan bekerja! Hanya satu klik sahaja. (Farmville pon byk klik) Membuka perniagaan! (Press, Food, Machines, Bank DLL) Menawan orang sebagai hamba (tidak sekejam TRAVIAN, kita cuma dapat bonus apabila mereka bekerja dengan orang lain) Mendapatkan Bonus dari kerajaan (3 jenis daily bonus) dan banyak lagi! daftar sekarang dan cuba,




Pendaftaran memang memerlukan referral ID, Jika tiada referral ID, maka anda tidak dapat mendaftar. Payout Paypal = 10 EURO Wire Transfer = 25 EURO* Jom guys, tunggu ape lagi.. mari kita kembangkan negara kita dalam nih.. and game ni pun baru lagi.. kalau ramai2 men lagi sronok ni.. and fyi, game ni tk payah nk duduk depan comp 24 jam.. SAMBIL BERMAIN SAMBIL MENJANA PENDAPATAN!




CARA MAIN:


1. Lepas join, pergi ke bahagian "Profile & Inventory" untuk update profile dan upload 10 gambar. Then tunggu admin approve. Tujuan: untuk qualified for government bonus. Government bonus adalah salah satu sumber pendapatan kita and boleh di claim setiap 24 jam.


2. Lepas tu boleh pergi ke bahagia "Fight" dan cari orang untuk lawan. Ulang langkah ni sehingga wellness tinggal 25%. Fight adalah salah satu lagi sumber pendapatan kita.


3. Bila wellness dah sampai 25%, pergi ke bahagian "Jobs Market" untuk cari job. Kalau kawasan tu tkde job boleh travel ke tempat yang ada job. Kawasan ada job sekarang: KL, KUCHING, TERENGGANU. Ni salah satu sumber pendapatan kita juga.


4. Itu je buat masa sekarang. Objektif kita awal2 ni nak kumpul duit banyak-banyak untuk beli share, bukak bisnes and so on and so forth.


5. Objektif kita men game ni adalah untuk fun-fun dan mudah-mudahan dapat ckit hasil dengan tukarkan MYR yang kita dapat kepada GOLD then GOLD kepada EURO dan cashout EURO kedalam akaun paypal. Sekian, Selamat Berhibur marilah sama2 kita bantu malaysia virtual ni maju


Peringatan! Informasi di blog ini dipetik daripada pelbagai sumber untuk bahan bacaan kepada pembaca kami dan tidak boleh dijadikan sebagai bahan rujukan utama. Pihak kami tidak akan bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah atau kemudaratan hasil daripada bacaan di blog ini Terima kasih..

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...