Home » » Mengembalikan keputihan ketiak

Mengembalikan keputihan ketiakCara-cara untuk mengembalikan keputihan ketiak seperti sediakala, ambil secubit (menggunakan 3 jari) kapur makan, kemudian sapukan ke bahagian ketiak yang hitam tersebut. Seeloknya semasa mandi. Dengan membasahkannya bahagian ketiak dahulu.

Kemudian gosok ketiak, seeloknya gosokkan ketiak anda dengan kepala lutut. Dengan cara ini, ketiak anda akan cepat bersih dan saki baki daki akan tanggal dengan mudah.

Anda akan merasa sedikit pedih/panas, namun tidak sampai memudaratkan kesihatan kulit anda. Amalkan sekerap mungkin iaitu 2 kali sehari semasa mandi. Sehingga ia putih seperti sediakala.Peringatan! Informasi di blog ini dipetik daripada pelbagai sumber untuk bahan bacaan kepada pembaca kami dan tidak boleh dijadikan sebagai bahan rujukan utama. Pihak kami tidak akan bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah atau kemudaratan hasil daripada bacaan di blog ini Terima kasih..

3 comments:

 1. kalau xblh gne kpala lutut??
  macam mana??

  ReplyDelete
 2. hmmmm....itu jer petua yg ada..so kena ler guna paler lutut...rasa2nya leh sampai lutut ngan ketiak kecuali kalau anda chubby....tq

  ReplyDelete
 3. meh aku nak bagi buah lutut . ong bak stail :P

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...