Home » , , , , , » Petua Licinkan Kulit Wajah

Petua Licinkan Kulit Wajah

Ambil putih telur dan campurkan dgn sedikit madu (utk kulit biasa) @ limau nipis (utk kulit berminyak). Celupkan tisu ke dlm putih telur dan letakkan seluruh muka selama 15 - 20 minit. Tunggu sehingga kering dan tarik tisu tersebut. 'Whitehead' dan bintik hitam akan tertanggal bersama. Lakukan 2 kali seminggu utk kesan yg memuaskan. Selamat mencuba.

Peringatan! Informasi di blog ini dipetik daripada pelbagai sumber untuk bahan bacaan kepada pembaca kami dan tidak boleh dijadikan sebagai bahan rujukan utama. Pihak kami tidak akan bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah atau kemudaratan hasil daripada bacaan di blog ini Terima kasih..

19 comments:

  1. nnt x t'tggal ngn kulit2 sekali ke?

    ReplyDelete
  2. xjelas ler soalan ni....

    ReplyDelete
  3. kan hidung2 kan
    cm mner??
    ad x warranty ta ni??

    ReplyDelete
  4. lol..kalau tak yakin tak yah cuba..risiko tanggung sendiri..

    ReplyDelete
  5. xla..
    org pmpuan smua mesti dh try bnda ni..
    sy pun dh buat dr skolah menengah lg..
    mane de kulit tanggal..
    haiihhh~

    ReplyDelete
  6. ish ne bole kulit tanggal. ni sumer bahan2 semulajadi. selamat punyerrr ;)

    ReplyDelete
  7. best..sy suke yg ni..kulit sy pn ada msalh bintik hitam..dlm semggu 2 ni ay akn cuba...mudah2an berkesan...huhu

    ReplyDelete
  8. yup...sy pn da try da..kulit muka akan rasa segar dan tegang pas wt treatement nie..so, slmt mencuba

    ReplyDelete
  9. sy pun dh try.. ok sesangat.. bersih jer rasa kulit muka..

    ReplyDelete
  10. limau nipis tu bule digantikan ngn limau kasturi x...coz limau nipis ni tajam kan...

    ReplyDelete
  11. madu ape2 pn boleh?maksud sy madu yg kita beli kt pasaraya tu...

    ReplyDelete
  12. dah pernah cbe lom petua ni,kang try
    petua ni xmnjadi plak...

    ReplyDelete
  13. limau nipis tu kena perah ke blend ?

    ReplyDelete
  14. Limau tu perah ke blend ??

    ReplyDelete

  15. Perkongsian yang sangat menarik admin. Saya juga ada share tip kurus dan tip kecantikan di blog saya. Jemputlah melawat: http://bit.ly/beautyfatimah

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...